LES NOSTRES CARACTERÍSTISQUES
VALORS SERVEI CUINA EXPERIÈNCIA ESPAIS
Sabors Catering disposa de personal, material, mobiliari i cuines pròpies. El nostre constant creixement , renovant-nos i adaptant-nos a les noves tendències amb les més avançades tecnologies , converteixen el nostre desenvolupament en una filosofia de treball, que ens ha convertit en un equip de professionals, apassionats i innovadors, que aconsegueix sorprendre amb creacions gastronòmiques de gran qualitat,avalada pels nostres clients i consolidada per la nostra experiència en el sector.
EL QUE ENS CARACTERITZA

Cuina en directe en el lloc de l’esdeveniment. Desplaçament fins al lloc de la realització de l’sdeveniment. Productes de primera qualitat. Compra directa de productes frescos de les llotges de Dénia, Santa Pola i Gandia (Peixos i Marisc) . Experts en brasa. Flexibilitat. Especialitzats en tota mena d’esdeveniments. Un servei de qualitat.

EXPERIÈNCIA

Sabors Catering compta amb una àmplia experiència en tota mena d’esdeveniments… Realitzem més de 1.000 esdeveniments anuals satisfent les necessitats de mes de 250.000 comensals anuals. Comptem amb una gran infraestructura (disposem del nostre propi material, mobiliari, cuines i qualsevol necessitat de l’esdeveniment com una mantelería a joc o parament i mobiliari d’últimes tendències) portat per un equip altament qualificat que fa de la nostra empresa un dels caterings de referència en el sector , tant pel nostre pròxim i minuciós tracte personal, com per la realització i organització d’esdeveniments de grans dimensions (arribant a superar els 2.000 comensals en un únic esdeveniment, i a la realització de diversos esdeveniments en un mateix dia…), oferint sempre un servei de qualitat, siga com siga el servei catering sol·licitat (Esmorzars, còctels, sopars, celebracions familiars, bodes, reunions d’empresa, cursos de formació, seminaris, congressos, convencions, esdeveniments institucionals, sopars temàtics, festes i esdeveniments a mesura…).

Què diuen els nostres clients sobre l'experiència Sabors?Llegir opinions