L’encant de les bodes a l’aire lliure. Has rebut l’anell de compromís? És hora de començar amb la planificació o organització de l’esdeveniment. El primer que heu de tindre en compte és la data i el lloc on celebrar la teua boda. Has pensat celebrar-la en un espai? (Finca, Masia, Platja, Muntanya,etc.) Hi ha moltes raons per les quals celebrar la teua boda a l’aire lliure.

  • Totalment personalitzable
  • Envoltats de naturalesa
  • Sense horaris (a concretar amb l’espai contractat).

Estem desitjant poder ajudar-te. El nostre equip de coordinació d’Esdeveniments es posarà en contacte amb vosaltres.

Deixa'ns les teues dades “ACÍ”
EXPLICA'NS LA TEUA IDEA EL LLÍMIT EL POSES TU

Ens desplacem on siga necessari, a tots aquells llocs en els quals es vulga celebrar un esdeveniment ja siga d'àmbit empresarial o particular. El nostre equip de professionals organitzarà i executarà l'esdeveniment en el lloc que els proposes; la seua gent i la gastronomia faran de l'esdeveniment un èxit.

Contacte
COMENTARIS DELS NOSTRES CLIENTS
Sabors Catering
85 opiniones
4.9 sobre 5
V
Veronica · Se casó el 09/11/2019
5.0
Excelente y profesional

Calidad y trato excelentes. Inmejorable. Fue un éxito. La estación de quesos, una gran idea. El maitre, un gran profesional.

Ivan
Ivan Cuenca Estruch · Se casó el 26/10/2019
5.0
Excelente trato y boda espectacular

Nos casamos el 26 de octubre pasado. Nos organizaron el evento Sabors Catering. Gran trato recibido por todo el equipo. Un magnífico equipo que hizo que el día fuera sencillamente ... Leer más

Nurii
Nurii Gil Camacho · Se casó el 19/10/2019
5.0

Trato, servicio, preparación y calidad impecables, tanto en el cocktail como en los entrantes y los platos principales o el postre. Muy atentos a todo y responsables en su trabajo.... Leer más

Què diuen els nostres clients sobre l'experiència Sabors?Llegir opinions