L'excel·lència d'un servei en el dia indicat

L'equip de Sabors catering amb Cristina i Paco al capdavant han fet de la nostra “boda” un èxit. Per què? Per diversos motius: Qualitat en el producte, que no va deixar indiferent a cap tant en *cocktail com en taula; qualitat en el muntatge i decorat de les seues zones fent del nostre lloc un lloc idíl·lic; qualitat personal tant en el mesos previs com en els dies previs on els nervis ja eren ací; van fer de la nostra boda un dia únic perquè estaven damunt nostre sense adonar-nos, a l'expectativa del que poguérem necessitar. Begoña i jo no cabem en la nostra camisa amb l'elecció que prenem allà pel mes d'octubre. Seguim en un núvol i en part és per aquest grup de professionals. Moltíssimes gràcies.

Jacobo i Begoña
SOBRE NOSALTRES

En Sabors catering us ajudem perquè la celebració del vostre esdeveniment siga com sempre us el havíeu imaginat. Fer que aquell dia tan especial siga inoblidable és el nostre major propòsit. Per aquesta raó, us oferim un servei integral amb els nostres Coordinadors d'Esdeveniments. Conéixer les necessitats dels nostres clients, assessorar-los i orientar-los en el camí, personalitzar la seua proposta amb flexibilitat, creativitat i cuidant de cada detall és el que garanteix el nostre servei de qualitat, perquè per a nosaltres, la satisfacció dels nostres clients i la dels seus convidats és primordial.

Contacte
LES NOSTRES CARACTERÍSTIQUES

Cuina en directe en el lloc de l’esdeveniment. Desplaçament fins al lloc de la realització de l’sdeveniment. (Ens desplacem per tot el territori Nacional.) Matèria primera excel·lent Compra directa de productes frescos de les llotges de Dénia, Santa Pola i Gandia (Peixos i Marisc) . Experts en brasa, oferim qualsevol tipus de carn a la brasa sense importar el numere de comensals.Flexibilitat; Crea el teu propi menú i nosaltres us el personalitzem.  Especialitzats en tota mena d’esdeveniments. Un servei de qualitat.

La nostra cuina
COMENTARIS DELS NOSTRES CLIENTS
Sabors Catering
85 opiniones
4.9 sobre 5
V
Veronica · Se casó el 09/11/2019
5.0
Excelente y profesional

Calidad y trato excelentes. Inmejorable. Fue un éxito. La estación de quesos, una gran idea. El maitre, un gran profesional.

Ivan
Ivan Cuenca Estruch · Se casó el 26/10/2019
5.0
Excelente trato y boda espectacular

Nos casamos el 26 de octubre pasado. Nos organizaron el evento Sabors Catering. Gran trato recibido por todo el equipo. Un magnífico equipo que hizo que el día fuera sencillamente ... Leer más

Nurii
Nurii Gil Camacho · Se casó el 19/10/2019
5.0

Trato, servicio, preparación y calidad impecables, tanto en el cocktail como en los entrantes y los platos principales o el postre. Muy atentos a todo y responsables en su trabajo.... Leer más

Què diuen els nostres clients sobre l'experiència Sabors?Llegir opinions